Πρέπει να αλλάξω Κλειδαριές μου μετά την αγορά ενός σπιτιού;

2016-05-17 16:23

Όταν αγοράζετε ένα νέο σπίτι, συχνά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό σας  ( πληρωμές υποθηκών, των νέων γειτόνων, διακόσμηση, ανακαίνιση, συσκευασία, αποσυσκευασία )  που ξεχνατε να σκεφτειτε την ασφάλεια του νέου σας σπιτιού. Έτσι, σήμερα, είμαστε εδω απαντώντας σε μια κοινή ερώτηση: θα πρέπει να αλλάξω τις κλειδαριές μου μετά την αγορά ενός σπιτιού;  Μετά από όλα αυτα, αν οι κλειδαριές του σπιτιού σας δεν έχουν αλλάξει και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν αντίγραφα του κλειδιού,  θα μπορούσαν εύκολα να μπουν στο σπίτι σας. Έτσι, θα πρέπει να αλλάξετε τις κλειδαριές σας μετά την αγορά ενός σπιτιού.

"Θα πρέπει να αλλάξω τις κλειδαριές μου μετά την αγορά ενός σπιτιού;» ρωτάτε.
 
 Οπωσδηποτε!
 
Κλειδαριες Ασφαλείας θα πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα κατά τη μετακομιση σε ένα νέο σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν ανταλλακτικά αντίγραφα των κλειδιών τους, έτσι ώστε οι προηγούμενες ιδιοκτήτες ακινήτων πιθανότατα να είχαν μερικά έξτρα σετ που έδωσαν σε έμπιστους γείτονες, μέλη της οικογένειας, τους φίλους, ή ακόμα και εργολάβους. Δεν ξέρω για σας, αλλά η ιδέα των ξένων που έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο σπίτι μου είναι ανησυχητική. Ειδικά μετά τη μετακομιση σε ένα νέο σπίτι, θέλετε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν κοιμοσαστε τη νύχτα.
 
Αν θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι για την ασφάλεια του νέου σας σπιτιού,
 
πρεπει να αλλάξετε τις κλειδαριές σας.
Θα πρέπει να αφαιρέσετε το σύνολο της κλειδαριάς (ή δύο ή τρεις ή οκτώ κλειδαριές...) Και να την αντικαταστήσετε με ένα άλλο μοντέλο. Αυτή η επιλογή συνιστάται αν δεν αισθάνεστε οτι οι σημερινές κλειδαριές είναι αξιόπιστες ή θέλετε να τις αναβαθμίσετε σε πιο αποτελεσματικες κλειδαριές.
- - - - -
 
Έτσι, θα πρέπει να αλλάξετε τις κλειδαριές σας μετά την αγορά ενός σπιτιού; Χωρίς αμφιβολία! Αν δεν αλλάξετε τις κλειδαριές σας ή τους rekeyed, ίσως ποτέ δεν αισθάνθειτε απόλυτα ασφαλείς στο σπίτι σας. Η ειρήνη του μυαλού αξίζει το μικρό ποσό και την ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια.
 

 Σε 15 λεπτά στο χώρο σας

 Αδιάρρηκτη κλειδαριά OMEGA

Κλειδαριά OMEGA EXAGONO

        Επισκεύες ρολών

  Μηχανισμός επαναφοράς