Με ποια κριτηρια θα επιλεξουμε εναν κλειδαρα.

2015-07-09 18:27
Παρακάτω είναι μερικά από τα τυπικά κριτήρια για να αναζητήσετε έναν επαγγελματία κλειδαρά.
 
Φήμη - Να έχει καλή φήμη, και έτσι η επιχείρησή του θα ειναι μια αξιοπιστη εταιρεια. Κοιτάξτε πέρα από τη διαφημιστική εκστρατεία μάρκετινγκ για σχόλια από τους πραγματικούς του πελάτες. Είναι ωραία να έχουν ένα ή δύο αρνητικά σχόλια (δεν μπορείτε να ικανοποιήσω τους πάντες όλη την ώρα), αλλά ρίξτε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους ειναι αυτά και να δούμε αν θα υπαρχουν παραπονα για κακοτεχνίες, αναξιοπιστία, αργή ανταπόκριση, κ.λπ.
Εμπιστοσύνη - να μπορείς να τον εμπιστευτείς για να σας δώσει τη σωστή τιμή εκ των προτέρων και να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέει ότι θα κάνει. Και πάλι, να δούμε τα σχόλια και σχόλια από ανθρώπους που γνωρίζετε που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του για να μάθετε.
Εμπειρογνώμονες - θέλετε έναν κλειδαρά που να έχει την τεχνογνωσία για να κάνει τη δουλειά. Έτσι ελέγξτε τα διαπιστευτήριά του, την άδειά του και βεβαιωθείτε ότι έχει καταχωρηθεί σωστά στους αρμόδιους φορείς. Ρωτήστε για την εμπειρία και την κατάρτισή του - θα πρέπει να έχει τεκμηρίωση των ενδεχόμενων προσόντων και επιπλέον εκπαίδευση.
Αξιοπιστία - Η ικανοποίηση των πελατών είναι το κλειδί. Αν ο κλειδαρά σας είναι πολύ έμπειρος και ικανός, αλλά κανει 2 ώρες για να απαντήσει σε μια κλήση, αυτός δεν ειναι ο καταλληλος για εσάς. Ψάξτε για ένα καλά εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο και αξιόπιστο κλειδαρά, να ελέγξετε την αξιοπιστία του, και πάλι απο μαρτυρίες και σχόλια φίλων. Πάντα να ψάχνετε για συστάσεις από άτομα που εμπιστεύεστε για να γινει πιο εύκολη η απόφαση σας και επιλογη σας.
Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης - θα πρεπει να επιλεξετε εναν κλειδαρα με υπηρεσια 24 ωρες. Ειναι πολλοι που ενω επελεξαν ενα κλειδαρα να συνεργαστουν διαπιστωσαν οτι οταν χρειαστηκαν τις υπηρεσιες εκτακτης αναγκης π.χ Σαββατο βραδυ αυτος ηταν κλειστος.
Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και να ειστε σιγουρος οτι θα βρείτε κλειδαράδες στη περιοχη σας κοντά σε εσάς που προσφέρουν ποιότητα, αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε λογική τιμή.

 Σε 15 λεπτά στο χώρο σας

 Αδιάρρηκτη κλειδαριά OMEGA

Κλειδαριά OMEGA EXAGONO

        Επισκεύες ρολών

  Μηχανισμός επαναφοράς