Είμαι κλειδαράς

Πάρα πολύ συχνά σας βλέπω μετά από μια τραυματική εμπειρία διάρρηξης, όταν είστε αναστατωμένοι και φοβισμένοι. Αρκετές φορές με καλείται να βελτιώσω την ασφάλειά σας όταν είναι ήδη πολύ αργά. Το σπίτι σας είναι συντρίμμια και η ιδιοκτησία σας κλεμμένη. Οι κλειδαριές της πόρτας σας ήταν παλιές και ..........

η κάσα αδύνατη. Να μπουκάρουν στο σπίτι σας ήταν εύκολο έργο για τους εγκληματίες. Αλλά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω το ρολόι για να αποτρέψω την απώλεια σας. Όταν ο χώρος της εργασίας σας βανδαλίζετε, βρίσκομαι γρήγορα εκεί. Επισκευάζω τις κλειδαριές που έχουν καταστραφεί από κόλα, ή τοποθετώ καινούργια κλειδαριά όταν η παλιά είναι σπασμένη. Όταν χάνετε το κλειδί της πόρτας , έρχομαι αμέσως να ανοίξω την κλειδαριά. Σας αφήνω να συνεχίσετε την δουλειά σας και φτιάχνω καινούργιο κλειδί.

Είμαι κλειδαράς.
Μερικές φορές με καλείται όταν έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο. Είστε απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία και τα έξοδα για να με καλέσετε. Αλλά όταν με καλείτε, θα έρθω ακριβώς εκεί με τα εργαλεία μου έχοντας εκπαιδευθεί, για να δώσω λύση στο πρόβλημα σας χωρίς να καταστρέψω το αυτοκίνητο σας.Είμαι εκεί όταν χάνετε όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας και δεν έχετε φυλάξει τους κωδικούς ασφαλείας. Βγάζω το τιμόνι και παίρνω τον διακόπτη. Διαβάζω τους κωδικούς πάνω στην κλειδαριά και φτιάχνω καινούργιο κλειδί για να μπορέσετε να συνεχίσετε τον δρόμο σας.

Είμαι κλειδαράς.
Είμαι πρόθυμος να φτιάξω νέο κλειδί όταν αυτό που φτιάξατε στο χρωματοπωλείο-σιδηροπωλείο δεν δουλεύει. Θα εγκαταστήσω νέο σύρτη ασφαλείας όταν οι δικοί σας αποτυγχάνουν να δουλέψουν. Αγοράζετε φτηνά εισαγόμενα προϊόντα από το εμπορικό κέντρο, αλλά εξαγριώνεστε όταν αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Είμαι κλειδαράς.
Αλλά πρέπει να είμαι και λίγο ψυχολόγος. Συχνά όταν με καλείτε έχετε πρόβλημα. Η ασφάλεια σας συνήθως, δεν απασχολεί την σκέψη σας εκτός και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, και δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς με ανθρώπους όταν αυτοί είναι αναστατωμένοι.
Έχω εκπαιδευθεί να διασφαλίζω την προστασία του σπιτιού, του εργασιακού χώρου, της ιδιοκτησίας ...και ναι, ακόμη και της ζωής. Γνωρίζω ότι πολλά χρωματοπωλεία-σιδηροπωλεία πωλούνε κλειδαριές φθηνότερα από ότι εγώ. Γνωρίζω ότι σε μερικές πόλεις η Οδική βοήθεια θα ανοίξει το κλειδωμένο αυτοκίνητο σας χωρίς χρέωση. Αλλά θα είμαι εκεί για εσάς όταν η φθηνή εισαγόμενη κλειδαριά χαλάσει. Και θα είμαι εκεί όταν η Οδική βοήθεια καταστρέψει το αυτοκίνητο σας με την << χωρίς χρέωση >> υπηρεσία της.

Είμαι κλειδαράς.
Παίρνω το επάγγελμά μου πολύ στα σοβαρά. Σε έναν καλλίτερο κόσμο θα με καλούσατε να επισκευάσω τις κλειδαριές σας προτού κάποιος εκμεταλλευθεί την αδυναμία τους. Στα όνειρά μου οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι μια κλειδαριά πόμολου δεν είναι αρκετή προστασία για αυτούς και την οικογένεια τους. Θα μου άρεσε να με καλείτε για έναν σύρτη ασφαλείας, προτού κάποιος ανοίξει την κλειδαριά πόμολου του σπιτιού σας με έναν σωλήνα συστροφής.

Είμαι επιχειρηματίας, διπλωμάτης, ψυχολόγος και ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ.
Ξοδεύω όλη την καριέρα μου προσπαθώντας να σας βοηθήσω να κρατήσετε μακριά τους κακούς. Η ασθένεια είναι ο εχθρός του γιατρού, και το έγκλημα ο εχθρός του κλειδαρά. Θα είμαι εκεί να σας βοηθήσω μετά από μια διάρρηξη. Αλλά με ενοχλεί πραγματικά να γνωρίζω, ότι λίγο περισσότερη προστασία, θα μπορούσε να αποτρέψει την απώλεια κάτι δικού σας. Θα είμαι εκεί να βοηθήσω να προστατέψετε ότι είναι δικό σας. Προσφέρω προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν να ασφαλίσετε αυτοκίνητο, σπίτι, επιχείρηση και άλλα ακόμη. Διαβάζω περιοδικά και ανήκω σε Ενώσεις για να μπορώ να μαθαίνω περισσότερα για το πώς θα σας προστατεύσω ιδανικότερα. Όλο το επάγγελμα μου είναι ορκισμένο να προστατεύει και να εξασφαλίζει την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του κοινού.

Φυσικά μπορείτε να με καλείτε μετά από μία απώλεια. Αλλά θα προτιμούσα να είμαι πρώτος εκεί να βοηθήσω να αποτραπεί αυτή η απώλεια. Οι εγκληματίες με προσβάλλουν. Η ασφάλεια σας είναι κάτι το ιερό για μένα.

Από τον Marc Goldberg

 Σε 15 λεπτά στο χώρο σας

 Αδιάρρηκτη κλειδαριά OMEGA

Κλειδαριά OMEGA EXAGONO

        Επισκεύες ρολών

  Μηχανισμός επαναφοράς