Η επιχείρηση ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε απο τον Γεωργιο Γραικουση το 2022 επι της οδου Βυζαντιου 6 στη Νεα Ιωνια Αττικης, ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο της κλειθροποϊίας. Η επιχείρηση αναβαθμίζεται διευρύνοντας το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών και βελτιώνοντας την ποιότητα τους.   

 

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει  ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, μια κοινωνική προσφορά της εταιρείας μας.


Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό εγγυώνται την άριστη εκτέλεση των εργασιών. Η επιχείρηση παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις (καθημερινές) απαιτήσεις των πελατών της.


Η επιχείρηση διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ  αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο της καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της και η μέγιστη ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών εξασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.

 

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ  Κλειδαράδες - 24 ώρες.

Οι Κλειδαράδες της ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΣ είναι μια εταιρεία αναγνωρισμένη από την αστυνομία που δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές. Παρέχουμε μια αξιόπιστη υπηρεσία κλειδαράς 24 ώρες, οπότε αν έχετε κλειδωθεί έξω, χάσατε τα κλειδιά σας, ή χρειάζεστε να αλλάξετε κλειδαριές μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε.

 

Γιατί πρέπει να καλέσετε Κλειδαράδες της ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ;

Όταν καλείτε Κλειδαράδες της ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ θα μιλήσετε με έναν εκπαιδευμένο κλειδαρά (όχι ένα τηλεφωνικό κέντρο) και υποσχόμαστε να απαντήσει στην κλήση σας έγκαιρα, και να έρθει κοντά σας άμεσα. Χρησιμοποιούμε φορτηγάκια ειδικά διαμορφωμένα και σκούτερ για γρήγορη και άμεση επέμβαση. Οι Κλειδαράδες μας μπορούν να εντοπίσουν συχνά προβλήματα που έχετε από το τηλέφωνο, έτσι θα ξέρετε τι να περιμένετε όταν φτάσουμε. Οι Κλειδαράδες της ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για όλους τους πελάτες μας και δωρεάν συμβουλές και εκτιμήσεις. Δεν χρεώνουμε ωρομίσθια.

 

Πώς μπορεί ένας Κλειδαράς της ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ να σας βοηθήσει;

Χρησιμοποιούμε μια εξειδικευμένη ομάδα κλειδαράδων οι οποίοι μπορούν να ελέγξουν το χώρο σας και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με κλειδαριές που ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοκτησία σας. 

Οι Κλειδαράδες μας έχουν πάντα μαζί τους κλειδαριές και ανταλλακτικά για να επισκευάσουν οποιαδήποτε κλειδαριά οπότε εξαλείφεται η ανάγκη για μια δεύτερη επίσκεψη. Μόλις ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες οι κλειδαράδες μας πάντα καθαρίζουν τον χώρο σας, αφήνοντας όπως τον βρήκαν.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

 • Άνοιγμα Πόρτας - Άνοιγμα αυτοκινήτου
 • Τοποθέτηση και επισκευή Κλειδαριών
 • Επισκευές ή αντικαταστάσεις Ρολών
 • Τοποθέτηση μηχανισμού αυτομάτου κλεισίματος
 • Αλλαγή κλειδαριών σε πόρτες ασφαλείας
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Κλειδαριές για γκαράζ, Αυτοκίνητα
 • Αλλαγή Ρολών από ξύλινα σε πλαστικά
 • Τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας σε θωρακισμένες αλλά και σε απλές πόρτες εισόδου.
 • Τοποθετούμε αυτόματες ηλεκτρονικές κλειδαριές νέας γενιάς. Διατηρήστε την εξώπορτα της πολυκατοικίας σας μονίμως ασφαλή και κλειδωμένη.
 • Τοποθετούμε defender για θωρακισμένες πόρτες εξαιρετικής ποιότητας με ροζέτα κατά του βανδαλισμού, σώμα και ρότορας από επισκληρυμένο ατσάλι και ρυθμιζόμενο μήκος.

 

Έλεγχος και συμβουλές για την ασφάλεια σας είναι δωρεάν.

 

 

     ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

 Σε 15 λεπτά στο χώρο σας

 Αδιάρρηκτη κλειδαριά OMEGA

Κλειδαριά OMEGA EXAGONO

        Επισκεύες ρολών

  Μηχανισμός επαναφοράς